Джаред е аут от играта. Снимка: VIP Brother

Американецът Джаред стана поредния участник, който напусна Къщата на VIP Brother, след като не успя да се пребори с тъща си Мира Радева, Стойко Сакалиев, Мариан Кюрпанов и Ваня Червенкова за зрителския вот.

Снощните елиминации се превърнаха в класическа сапунка с много сълзи и подсмърчания. Социоложката се пробва да спаси зет си с отчаян призив да изгонят нея, тъй като й липсвал тръгналият си миналата седмица Иво. Нейната дъщеря пък навлажни очиq като разбра, че остава сред останалите съквартиранти без мъжа си. Така от семейството на Радева в Нови хан играта продължават само тя и Ани. 

Публиката в студиото бе на мнението на гост-коментаторите, които бяха категорични, че Джаред не се вписва много в шоуто и му дадоха най-малка подкрепа. Не е ясно дали неговото напускане не е свързано и с някаква уговорка с продуцентите, след като самият той бе съобщил в социална мрежа, че ще участва в шоуто най-много месец. Неочаквано най-много доверие получи Ваня Червенкова, която бе първата спасена.

Снощи сред номинираните се отличи Стойко Сакалиев, който имаше задачата да се превъплъти като водещ на рубриката "От Воле със Саката". Някогашният любимец така се вживя в ролята си, че в един момент заплаши Ники Кънчев, че може да седне в стола му. Саката препита съквартирантите по актуални въпроси, като закова Лияна по най-коментираната тема в и извън Къщата - имало ли е вече секс в риалитито. Основните заподозрени за креватна гимнастика са именно силиконката и боксьорът Тервел Пулев.

Самата Лияна обаче отрече флиртовете с Тервел да са прераснали в нещо повече. "Секс не е имало, освен ако някой друг вече не го е направил", измъкна се изпълнителката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase